Ramen wassen

Ruitenwasserij

Ruiten wassen kennen we tegenwoordig in twee vormen.
De alom bekende ambachtelijke vorm, met ladder, spons, schoonmaakmiddel en raamtrekker. En het zogenaamde osmose window cleaning systeem:

Wat is Osmose?

In leidingwater en regenwater zitten mineralen en zouten die op uw ramen achterblijven wanneer het opdroogd. Met het osmose systeem maken we gebruik van zuiver Osmose water.Dit is leidingwater dat door middel van filters ontdaan is van alle stofen zoals kalk, mineralen, chloor en zouten. Er blijft “ Zuiver water “ over dat na verdamping geen vlekken achter laat op ramen, zonnepanelen, of andere oppervlakken. 


Hoe werkt het?

Het systeem pompt onder lage druk osmose door de carbon steel met zachte wasborstels. Hiermee verwijderen we  alle vuil. Na de reiniging moeten we enkel nog naspoelen. Dit systeem is uitermate geschikt voor het reinigen van ramen, maar ook voor zonnepanelen en garagepoorten. Ook uw veranda of afdak is opnieuw glashelder na een reiniging met osmosewater. Omdat ramen niet altijd makkelijk bereikbaar zijn, beschikken wij over telescopische stelen. Deze maken het mogelijk om tot op een hoogte te werken van 15m hoog zonder het gebruik van ladders of hoogtewerkers.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x